Vision for Combi Clean

Som anført på foregående side, har Combi Clean gennem årene opbygget væsentlige kompetencer indenfor professionel erhvervsrengøring. 

Fra en beskeden start med få medarbejdere, har Combi Clean udviklet sig til en større rengøringsvirksomhed med en bred vifte af services og med kunder indenfor både den offentlige og private sektor. Visionen for Combi Cleaner at fortsætte og intensivere virksomhedens sunde vækst og samtidig kunne tiltrække markedets bedste medarbejdere. For vore medarbejdere er vores vigtigste ressource. Til dokumentation for vore værdier og overordnede processer, har vi udarbejdet en række manualer, som bl.a. omfatter Kvalitet, Miljø, Personale og Implementering.

​En stor medarbejderstab kræver imidlertid også en robust organisationsstruktur og nogle klart definerede retningslinjer, som virksomheden kan fungere efter. Vi har derfor udarbejdet denne manual, som beskriver vores organisationsstruktur samt de entydige værdier og kvalifikationer, der kendetegner denne. Organisationsmanualen definerer således kompetencer og ansvarsområder for alle dele af vores organisation og udgør som sådan - sammen med virksomhedens øvrige manualer - grundlaget for vores daglige arbejde.​

Kontakt Combi Clean

​Du er velkommen til at kontakte os via vores formular - vi besvarer alle seriøse henvendelser hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Combi Clean A/S

Park Allé 289 N

2605 Brøndby​

Tlf.: 43 45 90 60

Fax: 43 45 90 16

combiclean@combiclean.dk 

CVR: 33953518​