Dokumentationsgrundlaget​

Combi Clean er en rengøringsvirksomhed, som på enhver måde tilstræber en sikker og stabil drift. Dette forudsætter imidlertid en sikker og visionær opstart af opgaven.

For at skabe det bedste grundlag herfor, har vi udarbejdet en fleksibel implementeringsplan, som er beskrevet i denne manual. Implementeringsplanen dækker alle dele af en opstart, herunder dokumentation, instruktion og uddannelse af medarbejdere, igangsætning samt daglig drift. 

Med en grundigt dokumenteret implementeringsplan, sikres den bedste og mest smidige opstart - til gavn for alle parter og med mindst mulig ulempe for kunden. De fleste rengøringsopgaver kræver en stærkt funderet organisationsstruktur, som omfatter en kompetent driftsledelse og en dedikeret inspektør, der står i spidsen for rengøringsholdet.​

De grundlæggende implementerings-procedurer er opdelt i følgende fire afsnit, som omfatter:

  • Dokumentation.
  • Rekruttering, instruktion og uddannelse.
  • Forberedelse og igangsætning.
  • Daglig drift af rengøringsopgaven efter endt indkøringsperiode.​

Udførlig dokumentation

Før opstart af en ny rengøringsopgave, udarbejder Combi Clean altid udførlig dokumentation, som detaljeret beskriver opgavens udførelse. Denne dokumentation er baseret på det tilbud, som Combi Clean i forbindelse med salgs- og tilbudsprocessen har udarbejdet og som er godkendt af kunden. 

Dokumentationen omfatter primært specifikke arbejdsinstruktioner og - afhængig af opgavernes størrelse - tillige skraverede bygningstegninger, som med farver indikerer rengøringsniveauet for hvert enkelt lokale. Dette sikrer, at medarbejderne er grundigt instrueret i opgavernes omfang samt hvordan de løses korrekt og tilfredsstillende.​

​Har vi vækket din interesse?

Så er du velkommen til at skrive til os.
​Så vi sammen kan finde en løsning som passer dig og dit firma.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Combi Clean ApS

CVR: 33953518

CVR holding: 19318176

Adresse​

Strandesplanaden 110, 1. sal

2665 Vallensbæk Strand