Vores rengøring - NIR-rengøring

Combi Clean A/S er et professionelt rengøringsfirma, som har gjort rent hos erhvervskunder siden 1996. Vi har brede kompetencer inden for faget, og vi kan blandt andet tilbyde NIR-rengøring. Vores kunder kommer primært fra Vallensbæk Strand og Karlslunde, men vi servicerer gerne kunder over hele Sjælland.

Hvad er NIR-rengøring?

NIR-rengøring dækker over de nye retningslinjer, som Statens Serum Institut har lavet. Retningslinjerne skal følges i sundheds- og plejesektoren samt i daginstitutioner, skoler og så videre. Fokusset er på, hvordan rengøringen kan forebygge infektioner ved at stille høje krav til hygiejne- og kvalitetsprofiler på alle områder. Opgaven skal derfor udføres af professionelt og uddannet personale.​

Vi tilbyder NIR-rengøring af høj kvalitet til en lav pris

Lige her hos Combi Clean er vi kompetente til at udføre NIR-rengøring hos kunder, der har behov for det. Vi er uddannet i de nye retningslinjer, og vi har et professionelt kendskab til de nye rengøringsstandarder og metoder. Vi har derudover fået tre gazellepriser og er certificeret Insta 800. Derfor kan du trygt lade vores firma udføre NIR-rengøring hos dig.

Vi rengør på det tidspunkt, som passer dig bedst. Typisk udføres vores arbejde i de sene timer, så virksomhedens ansatte ikke forstyrres. Uanset hvornår vi skal komme og gøre rent hos dig, så garanterer vi rengøring af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi arbejder desuden altid med fokus på at tage størst muligt hensyn til miljøet.

Kontakt os for at lave en aftale

Skal vi gøre rent hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at lave en aftale, der passer til dine behov. Vi står klar til at hjælpe,

Vi kan kontaktes på telefon 43 45 90 60 eller på combiclean@combiclean.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

​Har vi vækket din interesse?

Så er du velkommen til at skrive til os.
​Så vi sammen kan finde en løsning som passer dig og dit firma.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Combi Clean ApS

CVR: 33953518

CVR holding: 19318176

Adresse​

Strandesplanaden 110, 1. sal

2665 Vallensbæk Strand