Sådan sikrer vi kvalitet i vores arbejde

For at sikre, at kvaliteten forbliver på samme høje niveau gang for gang, monitorerer vi altid rengøringen - både hvor, der er gjort rent samt tidsforbruget på stederne.

Vores system gør det muligt at monitorere, om rengøringen udføres på hele området samt hvor lang tid, der er brugt på hvert lokale. Combi Clean var blandt de første rengørings virksomheder i Danmark til at implementere og anvende PanComp Clean® systemet, som giver fuldt overblik over vores rengøringsmedarbejderes færdsel og tidsforbrug.

Vore medarbejdere udstyres med en håndholdt scanner, som bruges ​til at registrere hvor - og hvornår - lokalerne er blevet rengjort. Oplysningerne fra scanneren sendes automatisk til Combi Clean, hvor vores driftsledelse straks får overblik over tidsforbruget, og kan dermed sikre sig, at arbejdet er udført de aftalte steder. 

Sådan skabes der overblik over rengøringen, der er til gavn for os og dig som kunde. Og skulle der være behov for korrektioner, foretages disse straks og uden besvær for dig.

​Har vi vækket din interesse?

Så er du velkommen til at skrive til os.
​Så vi sammen kan finde en løsning som passer dig og dit firma.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Combi Clean ApS

CVR: 33953518

CVR holding: 19318176

Adresse​

Strandesplanaden 110, 1. sal

2665 Vallensbæk Strand