Ansvarsområder

Combi Clean har defineret ansvarsområderne for de enkelte stabsfunktioner i forhold til virksomhedens overordnede retningslinjer for Kvalitet, Miljø og Personale.​

Kvalitet varetages på overordnet niveau af driftsledelsen. Ledelsen har således formuleret specifikke retningslinjer og procesbeskrivelser for kvalitetshåndtering.

I overensstemmelse hermed, er det pålagt den enkelte inspektør at gennemføre kvalitetssikring af sine underlagte medarbejderes indsats, bl.a. gennem vedvarende kontrol af de tildelte arbejdsområder og dokumentere dette ved hjælp af kvalitetsrapporter. Samtidig skal inspektøren opretholde en åben og fagligt orienteret dialog med den enkelte kunde og sikre korrekt instruktion og kvalitetsopfølgning i forhold til den enkelte servicemedarbejder. Disse operationer bakkes solidt op af ledelsen i Combi Clean.

Miljø varetages på overordnet niveau af ledelsen, som i overensstemmelse med virksomhedens Miljøpolitik har pålagt de enkelte stabsfunktioner at agere under størst muligt hensyn til globalt miljø samt arbejdsmiljøet for vore medarbejdere. ​Dette gælder især ved indkøb af kemi og rengøringsremedier samt varetagelse af salg, herunder indgåelse af aftaler, som ikke på nogen måde tilsidesætter overordnede miljøhensyn.

Personalet varetages af driftsledelsen, som i overensstemmelse med virksomhedens personalepolitik varetager de daglige processer i forbindelse med personalehåndteringen. Dette omfatter bl.a. rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere, instruktion og uddannelse heraf - i samarbejde med de enkelte inspektører - samt håndtering af evt. faglige og ansættelsesmæssige spørgsmål i samarbejde med ledelsen i Combi Clean.

Læs mere om Combi Clean, vore værdier og de services, som vi tilbyder, i vores profil brochure.

Kan rekvireres ved henvendelse til Combi Clean.​

​Har vi vækket din interesse?

Så er du velkommen til at skrive til os.
​Så vi sammen kan finde en løsning som passer dig og dit firma.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Combi Clean ApS

CVR: 33953518

CVR holding: 19318176

Adresse​

Strandesplanaden 110, 1. sal

2665 Vallensbæk Strand